Welkom!

Ben je nieuwsgierig naar onze school? Kom op ontdekking!

Welkom!

Van harte welkom op de website van VBS De Bolster

We zijn blij om je hier te mogen begroeten.

Onze school is een leuke plaats waar zorg voor elkaar centraal staat. We bieden onze leerlingen een veilige en boeiende leeromgeving waarin ieder op zijn eigen tempo kan groeien, ontdekken en ontwikkelen. De Bolster is gelegen in een rustige groene omgeving, waar veel te ontdekken valt. Als Katholieke dialoogschool hechten we waarde aan normen en waarden die gebaseerd zijn op ons geloof. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, bij ons is iedereen welkom!

Via onze website kan u heel wat informatie vinden over onze werking, schoolvisie en verschillende activiteiten. Daarnaast kun je kennismaken met het enthousiast Bolsterteam. Het is elke dag onze missie om onze leerlingen te helpen groeien en zich te ontwikkelen, zowel op academisch als op persoonlijk vlak. School maak je niet alleen, er zijn dan ook verschillende partners (CLB, schoolraad, ...) waar we krachtig met samenwerken.

We geloven in een fijne samenwerking met ouders als essentieel middel voor het succes van onze kinderen. Een duidelijke open communicatie vinden we dan ook heel belangrijk. Als school kiezen we voor Smartschool als communicatiemiddel. Op deze manier krijgt u de kans als ouder om zo dicht mogelijk betrokken te zijn bij het leerproces van uw kind.

Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat onze school te bieden heeft.
Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd klaar om je verder te helpen.

Voel je welkom om deel uit te maken van onze bijzondere schoolfamilie.

Met vriendelijke groetjes

Het Bolsterteam

Facebook Icon
Deel op sociale media
No items found.