Beste ouders,

In de week van 16-03-2020 t.e.m. 20-03-2020 gaan we het hebben over “kleuren”. Vooral de basiskleuren komen deze week aan bod. We gaan op zoek naar kleuren in de klas, we leren kleuren sorteren, maar ook kunnen wij met kleuren zoveel mooie kunstwerken maken… Dit alles staat ook een beetje in het teken van de Jeugdboekenmaand, in 2020 is het thema van Jeugdboekenmaand 'Kunst'.

 

Kleurrijke groetjes,

Juf Eef

Leerlijn Erfgoed: dino`s - Franss.nl - Detailpagina

 

 


Beste ouders,

Zojuist de eerste optredens voor onze grootouders met onderscheiding gehaald. Super gedaan van onze kleinsten. Als we het morgen even goed doen kunnen we spreken van een geslaagde show.

Maar ondertussen denken we al een klein beetje aan volgende week. Van 9 maart tot en met 13 maart keert de rust terug in onze klas en gaan we op het gemakske werken rond FLES EN DOP.

Mogelijke activiteiten die aan bod kunnen komen: sorteren van flessen, stempelen met flessen, een verhaal: Lies is het dopje kwijt, knutselen met een fles, puzzelen met doppen, muziek maken met flessen…….

Dus inderdaad flessen zullen we nooit teveel hebben en daarom zijn deze zeker welkom in alle maten en kleuren en van verschillende  materialen  op maandag 9 maart. Uiteraard zijn de flessen en doppen leeg en proper gemaakt. 

Alvast bedankt om te helpen verzamelen.

Groetjes
Juf Chris                    Klik hier voor welkomstbrochure voor nieuwe kleuters.

Klik hier voor de foto's van het schooljaar 2018 - 2019.

 

 

Klik hier voor de foto's van het schooljaar 2017 - 2018.
Klik hier voor de foto's van het schooljaar 2016 - 2017.
Als je een mail wil sturen naar de juf, kan dat naar
mens.christiane@vbsramsel.be en theys.eef@vbsramsel.be.