Hallo allemaal,

Het einde van het schooljaar is in zicht, met pijn in het hart nemen we stilaan af van ons klasje... Maar voor het zover gaan we nog twee weken aan de slag met een extra zomers thema, namelijk ijsjes

Het ijskraampje in onze klas was al een halfjaar een aanlokkelijk item in de klas en nu kunnen ze ook 'echte' ijsjes scheppen en verkopen in het kraampje. We gaan nog een extra oefenen op onze fijne motoriek door ijsjes te scheppen, versieren en maken op verschillende manieren, we leren over smelten en vriezen, en bij een thema als dit kan ijsjes proeven natuurlijk niet ontbreken! We zullen zelf ijsjes maken en opsmullen, en wie weet volgt er nog wel een lekkere verrassing...

De kleuters die jarig zijn in de vakantie zullen de laatste week nog gevierd worden in de klas!

Er liggen nog reservekleren en knutselwerkjes in de klas, klaar om mee naar huis te nemen. Daarom zou ik willen vragen om volgende week een grote zak mee te geven, zo kunnen we alles gemakkelijk mee terug geven!!!

Nog enkele belangrijke data:

  • Dinsdag 22 juni gaan we in de voormiddag nog op laatste uitstap naar de Beeltjens en het Boswachtershuis in Westerlo. Meer info volgt!
  • Vrijdag 25 juni mogen de kleuters met de fiets naar school komen, we gaan dan tijdens de laatste turnles op de speelplaats fietsen op het fietsparcours.
  • Dinsdag 29 juni is het springkastelenfestival en komt de ijskar langs.
  • Woensdag 30 juni, laatste schooldag en afscheidsfeestje in de klas

Ik ga deze laatste weken nog dubbel en dik genieten van onze kleine kapoenen en ik hoop zij ook! Ik ga ze allemaal heel erg missen! En dan wil ik jullie alvast graag een deugddoende vakantie wensen!

Lieve groetjes,

Juf Kaat


Als je een mail wil sturen naar de juf, kan dat naar albert.kaat@vbsramsel.be.