Volgende week (21 tot 25 oktober) zullen we een beetje  griezelen in de klas.

Wie is er bang? Van een spin? Van een vleermuis? Van een spook? ... Wat zijn enge griezelige dingen? Hoe mooi kunnen pompoenen zijn, wat zit er aan de binnenkant van een pompoen? Hoe groeit een pompoen?

De pompoenen BIE en BOE komen poppenkast spelen. Na die spannende week kunnen onze kleuters een beetje ontladen thuis want dan begint de herfstvakantie.

Wie thuis iets griezelig heeft in dit thema mag dit altijd vrijblijvend meegeven naar de klas.

Happy Halloween

De bronafbeelding bekijken


De bronafbeelding bekijkenBeste ouders,

 

Volgende week van 14 tot 18 oktober zullen we in de klas leren over het prentenboek “Rikki en de eekhoorn.” Wat doet een eekhoorn allemaal? Waar leeft een eekhoorn? Wat doet Rikki met een eekhoorn die gestorven is? … Allemaal vragen die we samen met Rikki gaan onderzoeken in de klas. Wie thuis iets van een eekhoorn heeft (boekje, spelletje, knuffel,…)mag dit altijd vrijblijvend meegeven.

Maandag 14 oktober kan je kleuter genieten van een mooi theater verhaal in een echte ark (boot) op onze school.

Wist je datjes :

  • Juf Caitlin zal op donderdag 17 en 24 oktober komen kijken in ons klasje. Na de herfstvakantie komt zij drie weken stage doen in onze klas.
  • Zondag 20 oktober is het breugel eetdag van onze school in de parochiezaal (van 12 u tot 19 u)

Groetjes,

Juf DorienAls je een mail wil sturen naar de juffen, kan dat naar andries.liesbeth@vbsramsel.be of hannes.dorien@vbsramsel.be.