SPAGHETTI TAKE-AWAY

 

Het is weer zover! Op  zaterdag 13 maart organiseert het oudercomité De Bolster een spaghettidag. Geen zin om uitgebreid te koken dat weekend? Of wil je je voorraad lekkere spaghettisaus aanvullen? Vergeet dan zeker niet te bestellen! Op deze manier blijf je de school steunen in deze niet-evidente tijden!

Wat bieden we jullie aan:

  1. Standaardpakket voor 15 euro: 500gr droge spaghetti, 1kg saus en een zakje gemalen kaas. Dit is voldoende voor 3 tot 4 personen.
  2. Luxepakket voor 22 euro: 500gr droge spaghetti, 1kg saus, een zakje gemalen kaas, 1 fles wijn (keuze uit rode of witte wijn) en een stokbroodje dat je nog moet afbakken. De lekkere wijn werd geselecteerd door onze trouwe sponsor Landolium.

In zowel het standaardpakket als het luxepakket kan je naar wens kiezen tussen een vegetarische saus of een saus met gemengd gehakt.

Jouw spaghettipakket kan je afhalen op zaterdag 13 maart tussen 10 en 12 uur op de B-kantine van FC Ramsel (gelegen aan de Stationsstraat en fietsroute, aan de glascontainers).

Bestellen kan vóór 1 maart 2021 via onderstaande button of via het bestelformulier (vanaf 22/02 uitgedeeld aan alle leerlingen).

 

Je kan de QR-code inscannen of op deze link klikken om het bestelformulier te openen.

Alvast bedankt voor jullie steun!

OC De Bolster


VERLOREN VOORWERPEN
(lagere school)

Er zijn in de lagere school veel verloren voorwerpen gevonden.

Klik hier om ze te bekijken.

Verloren voorwerpen


Hieronder vind je enkele verzamelsites voor kinderen:
 

Eerste leerjaar

Tweede leerjaar

Derde leerjaar

Vierde leerjaar

Vijfde leerjaar

Zesde leerjaar

Voor de Sportieve Bolsterkes

Klik hier voor verschillende andere oefenwebsites.