Beste ouders, kinderen en sympathisanten,

Mits de coronamaatregelen ons het niet toelaten om een groot schoolfeest te organiseren, hebben we als team, samen met de beheerder van het wandelknoopnetwerk, de handen in elkaar geslagen.

Vanaf 22 mei t.e.m. 18 juni kan je deelnemen aan twee leuke en avontuurlijke wandelingen (niveau kleuters: Op ontdekkingstocht - niveau lagere school: Ga voor goud!). Tijdens deze wandelingen nemen we jullie mee op een sportieve en avontuurlijke tocht doorheen de Ramselse velden en bossen. (De tocht kan eventueel worden afgelegd met de fiets.)

Via de smartphone ontvangen jullie op bepaalde punten beelden en geluiden die jullie in staat moeten stellen om allerlei vragen en opdrachten op te lossen. Een uitdaging voor jong en oud, die aan eigen tempo, kan worden afgelegd.

Bij deelname aan de wandelingen van het schoolfeest is het belangrijk dat jullie de wandeling starten bij het vertrekpunt, zijnde de parking van de voetbal.

We wensen jullie veel wandelplezier!

Klik hier voor meer informatie over deze wandelingen.


Opendeurdag kleuterschool

Onze opendeurdag stond al bij een heel aantal mensen met stip genoteerd in de agenda.

Maar vermits deze niet op de gebruikelijke manier kan doorgaan, 
proberen wij jullie, via de onderstaande website,  zo goed mogelijk te informeren over de werking van onze kleuterschool.

Klik hier om naar de website te gaan (www.vbramsel.be/kleuters).

 


Hieronder vind je enkele verzamelsites voor kinderen:
 

Eerste leerjaar

Tweede leerjaar

Derde leerjaar

Vierde leerjaar

Vijfde leerjaar

Zesde leerjaar

Voor de Sportieve Bolsterkes

Klik hier voor verschillende andere oefenwebsites.